Oktatófilmek

Ezen az oldalon oktatófilmeket tettünk elérhetővé azok számára, akik valamilyen okból nem tudnak részt venni a tanfolyamainkon, de szeretnék a ReMa módszertanának alapjait, a gyerekfoglalkozások felépítésének négy fő elemét megismerni. Ezek a következők:

Horog - az érzelmi bevonódást célzó tevékenység
Sorok - a bibliai üzenet kreatív átadása
Nézek - kiscsoportos beszélgetés az üzenetről és annak alkalmazásáról
Lépek - válaszlépés Isten üzenetére imában és tettekben 

Amit tenned kell: Regisztráld magad a ReMa Alapítvány oldalán, és fizesd be a hozzáféréshez szükséges összeget, 6.000 Ft-ot. A jóváírás után megkapod a szükséges jogosultságot, hogy korlátlanul megnézhesd az oktatófilmeket.

A 6000 Ft-os díj az oktatófilmek egyéni megtekintésére jogosít fel. Amennyiben egynél többen szeretnétek ugyanazon felhasználónév alatt megnézni a filmeket, az ár a következőképpen módosul: 2 fő esetén 12.000 Ft, 3 vagy annál több fő esetén 18.000 Ft.

 

A szükséges lépések a következők:

  • 1. lépés: Regisztráld magad, ha nem vagy még regisztrálva! Kattints ide>>
  • 2. lépés: Fizesd be az adott összeget a 11705998-21265754 számlaszámra "oktatófilm" megjegyzéssel! (név: Reménység Magjai Alapítvány Gyermek- és Ifjúsági Szolgálat)
  • 3. lépés: Miután beérkezik az összeg a ReMa számlaszámára, és jóváírtuk, a következő hónap első munkanapján aktiválódik a fiókod, és korlátlanul megtekintheted az oktatófilmeket. Ezekről a folyamatokról értesítő e-mailt fogsz kapni.
Ha kérdésed van, írj az alapítvány e-mail címére (rema@remaalapitvany.hu), vagy hívd munkaidőben (hétköznap 9 és 15 óra között) a 06-20-770-5347 telefonszámot!